14 Juni 2008 Tilburg


04.30 Tilburg:

Tu,tut,tut,tu…..tu,tu,tu,tu !!! Ja, vandaag gaat de wekker op een "abnormale" tijd.
Het is tijd om ons klaar te maken voor het vertrek naar de IHR show te Brandenburg.
Het beloofd een lange rit worden. Met enkele pauzestops meegerekend, hopen we om +/- 14.00 in Brandenburg aan te komen.


15.00 Bradenburg :

We zijn er …… wat een rit…… . We melden ons bij de receptie van het "Feuerwehr Hotel"
om daar, na wat overleg, het naast gelegen gastenverblijf aangeboden te krijgen.
Natuurlijk bezoeken we de stad ook even. Veel mooie oude gebouwen, in verschillende
staat van renovatie, zijn door het gehele stadje te zien. Verder is erg helaas weinig te doen, daardat de winkels hier op Zaterdag al vroeg sluiten.

Even opfrissen en bijkomen van de reis in het gastenverblijf, om daarna met z'n allen te genieten van een traditioneel Duits gerecht; Snitzel met friet.Even bijkomen van de reis in het gastenverblijf.


15 Juni 2008 Brandenburg

08.00 Brandenburg:

De IHR Show te Brandenburg is van start. Om 09.00 starten de inschrijvingen en ieder ontvangt hun deelnamenummer(s). Het wordt een drukke dag, met 114 deelnemende honden. De HVN neemt met 8 honden deel mee aan deze show.


No 1: De meest gezellige groep.15.00 Bradenburg :

Om ongeveer 14.00 starten Vision en ik onze showronde. Vision is ingeschreven in de "Zwischenklasse" en word gekeurd door Dhr. Wolfgang Nimtz; "Eine vorzügl. entwickelte anatomisch einwandfrei aufgestellte hündin, besonders hervorzuheben de schöne Kopf mit dunklem auge………. Der Läufe vorder- und hinterhand gerade und vorzügl. gewicklet. In der bewegung raumgreifend und flussig……." Met de classificatie "Zehr Gut" behaalde zij in haar klasse de 4e plaats.
4e plaats; toch wel iets om trots op te zijn.


Terugkijkend op een gezellige dag rijden we terug naar huis. Na een lange nacht, met regelmatige pauzes, komen om 05.30 wederom in Brabant aan.
Om 06.30, als de vogeltjes al vrolijk fluiten, duiken Vision en ik ieder ons eigen nestje in. Moe maar voldaan…….René de Bakker & Houwaert's Vision Dla Ciebie.


www.hovaerdije.nl © 2008